Rista Måleri – Om oss

Hej alla mina kära läsare och följare som läser detta inlägg på min blogg. Jag har fått mycket frågor kring detta företag som då alltså heter Rista Måleri som är ett måleriföretag för alla som är intresserad av att hyra en målare i Strängnäs, Huddinge, Södertälje eller utanför. Tänkte att jag gör ett litet inlägg här och nu då jag berättar lite mer utförligt om vårt företag samt vad vi alltid strävar efter och har för mål med företaget.

Vi är då alltså ett måleriföretag och en målerifirma som kan det mesta som rör och kretsar runt målning i ovannämnda trakter. Vi har funnits ett bra tag i branschen och har därför mycket god kunskap och bra erfarenhet inom färg och måleri. Om ni vill veta något så kan ni få ta kontakt med någon av oss här på firman, och detta kan ni göra både via telefon eller på mejl. Vad som helst är lika välkomnat. Det som jag tycker är allra bäst med att vara målare är för att jag brinner väldigt mycket för måleri och har alltid haft lite av en konstnärlig anda och tyckt att det är väldigt roligt med färg och måleri. Med detta sagt så älskar jag jobbet som målare, och varje dag är lika unik på grund av alla olika kunder man får chans till att möta. Det är också något av det som jag tycker om allra mest med mitt jobb som målare.