Du som vill ha din balkong inglasad i Uppsala

Hej igen, alla mina fantastiska och härliga läsare som nu har lyckats följa mig här på min hus och hem blogg ett bra tag nu! Som många av er vet så har jag ju gjort ganska så många inlägg här på bloggen om just mitt eget hem vilket jag känner är ganska så naturligt. Jag rekommenderar ju även andra bloggar och liknande som skriver mycket om just hem och inredning mer mera, men idag så tänkte jag att det skulle bli någonting lite annorlunda. Det är någonting som hör till hemmet, givetvis, men dock så känner jag att det är någonting som jag kanske inte har skrivit om så mycket förut, nämligen om balkonginglasning här i Uppsala.

Det är ju nämligen så att det var en hel del av er som kommenterade i ett annat inlägg som jag la ut när jag satt på min balkong här i förra veckan och jag nämnde ju då även lite snabbt att jag hade anlitat ett företag som hade hjälpt mig med det och att jag var hur nöjd som helst. Det många av er ville veta har jag faktiskt lyckats svara på hoppas jag. Det gjorde jag ju nere i kommentarerna, men jag tänkte skriva ett par extra ord i det här inlägget samt länka lite till alla er som inte har någon koll på vad det nu är jag pratar om. Jag kommer att länka till själva företagets hemsida samt ett par länkar dels till det andra inlägget och även då lite informativa länkar som jag tycker kan vara bra att läsa innan man väljer att anlita ett företag. Det här företaget arbetar även i Södertälje, Solna och Kista så som jag har förstått det så alla ni som befinner er där eller där omkring kan ju också passa på att kika på detta ifall ni nu också är intresserade av att få hjälp med balkonginglasning!