Byggföretag i och runt Kungälv

Hej på er! Jag ser att jag fått mycket frågor och att ni undrar mycket om mitt yrke som byggarbetareföretaget Wester Byggservice och jag tänkte att jag nu skulle svara lite på några av era frågor som ni ställt tidigare till mig på min blogg. Jag jobbar då alltså som nämnt ovan på Wester Byggservice och detta är då ett byggföretag eller byggfirma som hjälper till med allt som kan tänkas kretsa och handla om alla möjliga olika sorters byggarbeten i till exempel Älvängen, Kungälv, Ale, Partille och även i trakter utanför.

Om ni har några frågor eller undrar något så är ni väldigt välkomna att höra av er till så svarar någon av oss som jobbar på företaget om alla frågor som ni kan tänkas ha om det som just ni undrar över och vill veta. Det allra roligaste med mitt jobb som byggarbetare är variationen på arbete samt att jag älskar att arbeta fysiskt! Dock så är det dessutom alltid lika kul att möta alla kunder och träffa alla olika typer av människor som vi gör.