Designmöbler på Östermalm

Hej och välkommen till mitt inlägg och min blogg igen. Idag kommer det bli lite snack om designmöbler på Östermalm som jag har hittat. Jag kommer också berätta om en sak som min man gjorde igår men det kommer inte bli så långt, det mesta av detta inlägg ska faktiskt handla om dessa designmöbler på Östermalm som jag har hittat.

Något som jag alltid har vart intresserad av är möbler och inredning och det har vart en stor del av mitt liv då min mamma höll på med det hela tiden. Vi har alltid gått i butiker och hittat olika typer av möbler som sängar, stolar, byråar och mycket mera. Eftersom jag har vart med mamma så mycket i dessa butiker och så vidare har detta utvecklats till ett stort intresse nu 50 år efteråt. Det är synd att min mamma inte är med oss längre, för hon skulle älska dessa designmöbler på Östermalm som jag hittade förra månaden. Det var verkligen underbart fina designmöbler och jag har köpt en del av dem och min mamma hade vart så glad över det. Hon skulle bara se hur fint de passar i min lägenhet. Är ni intresserade av att veta hur det ser ut så kan ni kommentera det så kan jag lägga upp bilder i kommande inlägg. Nu är det dags att gå till jobbet och jag är faktiskt väldigt taggad på det idag. Jag jobbar ju med möbler och design och jag har en sådan tur att få jobba med det jag älskar mest. Nu får ni ha det så bra, hej då.