Nymålad och fin lägenhet

God morgon och välkomna hit en fin fredag som denna, hoppas ni alla mår super och ser fram emot av helg och ledighet. För att avsluta den här arbetsveckan hade jag tänkt skriva ett inlägg till er, det ska handla om ett företag och deras duktiga målare i Köping. Företaget heter Målerifirman Olle Persson som har hjälpt mig att måla om här hemma, om ni skulle vilja veta mer om dem kan ni läsa vidare här sedan.

Om ni är här för att läsa om kläder, skor och mode i allmänhet kommer ni bli lite besvikna då det här inlägget kommer handla om något som jag vanligtvis inte skriver om. Det kommer som sagt handla om Målerifirman Olle Persson och deras erfarna och duktiga målare i Köping, jag kommer även skriva en del om min upplevelse och uppfattning av dem utifrån när jag fick deras hjälp. De hjälpte mig att måla om i min lägenhet för några veckor sedan, de fick i uppdrag att måla om samtliga väggar i de flesta rummen utifrån de färgerna jag hade valt sedan tidigare. Redan från start kände jag känslan av att jag kunde lita på dem, det jag hade hört om dem och deras jobb sedan tidigare visade på kompetenta målare som lämnade fina resultat efter sig. Den förväntan jag hade på dem och deras arbete blev helt och hållet uppfyllt, det finns ingenting att klaga över när det kommer till varken resultatet eller deras arbete. Under hela processen lyssnade de till mina önskemål och jobbade på flitigt för att jag skulle bli nöjd med allt vad de erbjöd. Jag tycker verkligen att ni borde anlita dem om ni är i behov av hjälp från en målare i Köping, jag hoppas även att ni tyckte det här inlägget var tillräckligt intressant trots att det inte handlade om skor och kläder.

Du gillar kanske också...