Lite om vår städfirma!

Hej och varmt välkomna till min blogg, vad kul det är att ha er här! Det är så att jag ser att jag har fått mycket frågor och funderingar kring mitt företag och vad vi sysslar med samt hur vi arbetar och jag tänkte att jag gör ett litet inlägg nu för att berätta lite! Jag hoppas det uppskattas!

Jag jobbar då alltså på Städo som är ett företag som sysslar med allt som rör städning och städ. Vi finns till för kunder i hela landet, och om ni är nyfikna på vilka städer, så får ni hemskt gärna ta kontakt med oss på företaget eller skriva en kommentar i kommentarfältet så svarar vi på det! Några exempel på städer är till exempel Borlänge, Falun, Gävle, Norrköping, Lund och Sundsvall, men vi finns även i flera andra städer i landet! Allt för att kunna hjälpa så många som möjligt och kunna bidra till en bra och utvecklad kedja. Vi på Städo hjälper då alltså alla våra kunder som önskar någon form av städning, till exempel, flyttstädning inför en flytt, företagsstädning inför eller efter ett event eller tillställning och även övrig typ av hemstädning. Vi arbetar alltså väldigt brett och strävar efter att kunna hjälpa så många som möjligt i den mån som det krävs! Om man vill kontakta oss så är det bara att slå en signal eller skicka ett mejl, så svarar jag, eller någon annan på företaget, så snabbt vi kan! 

Du gillar kanske också...